Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures maar je kunt natuurlijk altijd informeren.

Ben je op zoek naar een afwisselende baan en is het werken met onze bijzondere doelgroep iets voor jou, stuur dan geheel vrijblijvend een sollicitatiebrief met motivatie en een CV. Uiteraard moet je wel in het bezit zijn van relevante diploma's.
 

Stage;
Ben je tweedejaars of al verder in je opleiding (zowel HBO als MBO zorg gerelateerd) en zoek je een stageplek? Laat het ons dan weten: stuur ons je gegevens en een korte beschrijving van de stage die je voor ogen hebt.

SBB erkend leerbedrijf

Het Wereldhuis is gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Dat betekent dat je bij ons de nodige dingen voor je toekomstige beroep kunt leren en daarbij goede begeleiding krijgt. SBB is het kenniscentrum voor leren in de praktijk in o.a. zorg en welzijn. Voor meer informatie;  www.s-bb.nl , info@s-bb.nl / tel; 088-338000.

Vrijwilligers gezocht

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een twee dagdelen per week willen optrekken met een bewoner van Het Wereldhuis. Waar het in de kern om draait is contact, socialisatie en beheersing van de Nederlandse taal. In samenwerking met de zorgbegeleider kunnen activiteiten ontplooid worden zowel binnen als buiten de woonomgeving. Eenvoudige 'normale' activiteiten als huishouden, spelletjes doen, tuinonderhoud, wandelen, museumbezoek, sport e.d. zijn allesbehalve gewone zaken voor deze mensen. Vertrouwen, contact, wederzijds respect staan centraal en kosten veel tijd en inzet om te verwerven. Maar ook stevig in je schoenen staan is nodig en bijstellen van verwachtingen vaak idem dito. Wilt u een bijdrage leveren aan de integratie van deze doelgroep in onze samenleving, heeft u een klik met allochtonen en bezit u vaardigheden om op speelse wijze taal en vaardigheden aan te leren? Dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Dat kan via 0570-547000.